Jan Lammers stapt over naar RKC Waalwijk

Gepubliceerd: 15-06-2017 13:06. Bijgewerkt: 15-06-2017 13:55

Jan Lammers speelt de komende twee seizoenen voor eerstedivisionist RKC Waalwijk. De 22-jarige verdediger uit Zevenaar maakt onder voorbehoud van een medische keuring de transfervrije overstap van De Graafschap.

"RKC was de eerste die eigenlijk langskwam en ik had gelijk een goed gevoel", vertelt Jan Lammers vanaf zijn vakantieadres in Mallorca. De verdediger hapte niet gelijk toe, maar ondanks interesse van andere Jupiler League-clubs en uit het buitenland tekent hij nu toch in Waalwijk. "Ze zijn van plan om voor de play-offs te spelen", zegt Lammers over de ambities van RKC. "Ze zien in mij een sterke verdediger. Ik zeg niet dat ze dat niet hadden, maar ze kwamen duelkracht tekort. In mij zien ze daar een hele goede in."

Daarmee komt er na veertien jaar een einde aan de tijd van Lammers op de Vijverberg. "Ik heb het hoofdstuk De Graafschap al een tijd geleden afgesloten", aldus de noeste verdediger. "Nu ben ik heel blij dat ik naar RKC kan." Volgens het conceptprogramma speelt Lammers op vrijdag 1 september thuis tegen zijn oude club. "Ik heb daar heel veel zin in, maar als ik naar de Vijverberg ga is het nog mooier."

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)