Hans Veldhorst vertrekt bij De Graafschap

Gepubliceerd: 12-06-2017 11:06. Bijgewerkt: 12-06-2017 15:03

Algemeen bestuurder Hans Veldhorst vertrekt per 1 september bij De Graafschap. Hij kan niet langer de tijd vinden om zoveel uren als vrijwilliger in de club te steken.

"Werken voor een betaald voetbalorganisatie is bijzonder, maar vooral ook bijzonder zwaar", laat Hans Veldhorst weten. De algemeen bestuurder was sinds 2015 in dienst bij de Doetinchemse voetbalclub. "Ik wil nu ook wat tijd overhouden voor andere dingen die ik leuk vind." Hij kijkt met tevredenheid terug op zijn tijd: "We hebben het enorme gat in het eigen vermogen voor het eerst in zeker 10 jaar tot bijna nul weten te reduceren. We hebben alle kosten in kaart en in de hand, en geven niet meer uit dan nodig. Dat is in het verleden wel eens anders geweest."

Toch was het voor Veldhorst ook een veelbewogen tijd: "Samen met mijn collega’s in het dagelijks bestuur heb ik me vaak verwonderd, soms geërgerd, maar vooral genoten van de bestuurlijke hectiek van het voetbal. We hebben samen met alle collega’s enorm veel kunnen bereiken en ik denk dat ik de club ook netjes kan overdragen aan mijn opvolger."

Huidig burgemeester van Bunnik Hans Martijn Ostendorp wordt de opvolger van Veldhorst.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)