Gratis kaart voor SCC-houders De Graafschap

Gepubliceerd: 03-10-2016 11:10. Bijgewerkt: 03-10-2016 11:33

Seizoenkaarthouders van De Graafschap krijgen van de Doetinchemse voetbalclub een gratis wedstrijdkaart aangeboden. De kaart dient als compensatie voor de publieksloze thuiswedstrijd tegen Helmond Sport.

"Om de wrange smaak van deze stille wedstrijd, en uiteraard ook die van 22 mei die dit allemaal heeft veroorzaakt, voorgoed naar de vergetelheid te verdringen, wil De Graafschap van de eerstkomende thuiswedstrijd na Helmond Sport een extra sprankelende Boerenbruiloft maken", zo laat de Doetinchemse voetbalclub weten. De gratis toegangskaart gelden voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op 4 november. Supporters kunnen per e-mail informatie verwachten over de gratis kaart.

"De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op 4 november moet een wedstrijd worden waar De Graafschap aan heel Nederland weer laat zien waar de club écht voor staat", aldus De Graafschap. "Een volle Vijverberg, sfeer op de tribunes en het mooiste en beste publiek van het land. Om dit voor elkaar te krijgen moeten allereerst alle seizoenkaarthouders zelf natuurlijk aanwezig zijn op 4 november, en zich op een positieve manier laten horen. Maar daarmee zijn we er nog niet. We roepen alle Superboeren daarom ook op om hier gebruik van te maken en een vriend, broer of buurman uit te nodigen om mee te komen."

Optimaal FM zendt De Graafschap-Helmond Sport uit
De Graafschap heeft daarnaast nog de mogelijkheid onderzocht om de wedstrijd tegen Helmond Sport op de parkeerplaats naast De Vijverberg op een groot scherm uit te zenden. "Helaas is na uitvoerige inventarisatie gebleken dat, met name om organisatorische en financiële redenen, dit niet haalbaar is", aldus De Graafschap. Optimaal FM is wel bij de wedstrijd aanwezig en zal de wedstrijd live uitzenden. Het programma op de radio start vrijdagavond 21 oktober om 19:00 uur.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)