Gerenoveerde kantine van vv Ruurlo geopend

Gepubliceerd: 10-10-2016 17:10. Bijgewerkt: 10-10-2016 17:52

De voetballers van vv Ruurlo kunnen weer op hun vertrouwde plek na de wedstrijd wat eten en wat drinken. Want na een zomer van hard werken is de gerenoveerde kantine weer open voor gebruik.


"Dat betekent een totale metamorfose van het hele complex in amper vier jaar tijd", aldus voorzitter Ben Lodeweges. "Ik denk dat we daar met zijn allen bijzonder trots op mogen zijn." De afgelopen vier jaar is de rest van de accomodatie al gerenoveerd en de kantine was de laatste horde om te nemen. Tot grote vreugde van jeugdleider Michel Jansen. "Ik denk dat het een echte vooruitgang is, zowel qua kwaliteit van interieur als de uitstraling van de vereniging naar buiten toe." Jansen geeft aan dat een aantal andere clubhuizen uit de regio beter waren dan die van vv Ruurlo. "Ik denk dat nu die inhaalslag nu wel gemaakt is."

Of de nieuwe kantine de voetbalprestaties van de teams verbetert durven beide mannen niet te zeggen. "Ik zeg altijd: accomodatie heeft niet direct invloed op het niveau van je spel, maar ik denk dat we ons qua accomodatie zeker kunnen meten aan tweede- of derdeklassers. We hopen en verwachten ook eigenlijk een beetje dat dat de komende jaren ook waargemaakt wordt", aldus Lodeweges. Jansen sluit zich daaar bij aan: "Vanuit de kantine wordt er alles aan gedaan Of dat nou het laatste zetje moet geven weet ik ook niet, maar we hopen het wel allemaal."

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)