Festival voor de supporterskantine afgelast

Gepubliceerd: 30-05-2017 8:05. Bijgewerkt: 30-05-2017 8:46

Het D’ran Festival dat zaterdag georganiseerd zou worden, om geld op te halen voor de nieuwe supporterskantine in De Vijverberg is afgelast. De reden is de tegenvallende kaartverkoop van het festival.

“Het was de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de nieuwe kantine”, aldus organisator Patrick Peters. “Maar gezien het aantal kaarten dat tot nu toe is verkocht en de prognose van het aantal te verwachten bezoekers, gaan we deze doelstelling niet halen.” Het geld dat zou worden opgehaald tijdens het festival zou naar de nieuwe kantine voor de supporters van De Graafschap gaan.

“We willen iedereen ontzettend bedanken die zich de afgelopen weken voor het D’ran Festival heeft ingezet”, zegt Peters. “Velen hebben ons belangeloos geholpen vanuit de Samen D’ran gedachte.” Personen die al wel een kaartje hebben gekocht voor het festival krijgen hun geld terug. Mensen die hun toegangsbewijs via de receptie van het stadion hebben gekocht worden verzocht om contact op te nemen via kantine@superboeren.nl. 

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)