Ex-Superboeren hopen op meer bij Heracles

Gepubliceerd: 10-01-2017 11:01. Bijgewerkt: 10-01-2017 11:59

De zomerse overstap van Vincent Vermeij en Robin Pröpper van De Graafschap naar Heracles Almelo is nog geen onverdeeld succes. Het duo hoopt na de winterstop op meer speeltijd bij de Heraclieden.


"Een mooie stap, maar ik had er veel meer van gehoopt", vertelt Vincent Vermeij na afloop van de oefenwedstrijd van Heracles tegen De Graafschap. Net als verdediger Robin Pröpper tekende de blonde aanvaller afgelopen zomer een contract tot 2019 in Almelo. Een basisplek hebben beide heren echter nog niet. "Ik heb teveel tijd nodig gehad om te wennen", vertelt Vermeij. "Kunstgras, een nieuwe omgeving, verhuizen. Het heeft voor mij iets te lang geduurd. Vanaf hier moet ik de draad oppakken en laten zien dat ik minuten wil maken."

Ondanks een gebrek aan basisplaatsen, heeft Pröpper zeker geen spijt van zijn overstap. "Je blijft eredivisie voetballen, je ontwikkelt je hier. Ik denk dat iedere andere speler hiervoor zou kiezen." Vermeij moet voorlopig Samuel Armenteros voor zich dulden in de aanval. "Een beetje hetzelfde scenario als ik bij De Graafschap heb gehad", aldus Vermeij, die zich in Doetinchem ook terug moest vechten in de basis. "Ik had op meer speelminuten gehoopt, maar dit halve seizoen zat het er niet in."

Bikkelen na de winterstop

Robin Pröpper is duidelijk over zijn ambities voor het nieuwe jaar: "Hard blijven werken, veel trainen en de trainer overtuigen dat ik in de basis hoor", aldus de 23-jarige verdediger. "Ik heb voor de lange termijn getekend, dus als het dit jaar niet gebeurt, moet het volgend jaar gebeuren."

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)