Doetinchemmer geniet van de Spelen in Rio

Gepubliceerd: 12-08-2016 9:08. Bijgewerkt: 12-08-2016 9:44

Niet alleen topsporters vertoeven tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De Doetinchemse Roberto Alvarez geniet als toeschouwer in het Zuid-Amerikaanse land.

"Het is heerlijk genieten van het rustige Braziliaanse leven onder het genot van een Caipirinha (Braziliaanse cocktail red.)", aldus Alvarez, de afgelopen dagen bezocht hij, in de schaduw van het bekende Christusbeeld, verschillende Olympische sporten. Zo was hij toeschouwer bij een wedstrijd van de Nederlandse hockeyvrouwen en een basketbalwedstrijd, maar de meeste indruk maakte een wedstrijd van het thuisland. "Qua sfeer was de thuiswedstrijd van de handbalsters van Brazilië waanzinnig", aldus Roberto. "Het was een kolkend stadion en iedereen ging volledig uit zijn plaat."

Behalve de sporten, krijgt het nachtleven in Rio de Janeiro ook de aandacht van Roberto. Terwijl turner Yuri van Gelder zijn nachtelijke avonturen beleefde, vierde de Doetinchemmer feest. "Wij waren op die bewuste avond ook in het Holland Heineken House, maar Yuri heb ik niet mogen spotten." Het einde van de reis van Roberto is inmiddels aanstaande, vrijdagavond vliegt hij terug: "We hebben straks nog beachvolleybal staan, waaronder de partij van de twee Nederlandse dames. Dat is voor ons een heel mooi moment om onze tweeweekse reis in Rio af te sluiten. Op de Copacabana, mooi in stijl."

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)