De Jong sluit samenwerking met Vreman uit

Gepubliceerd: 05-04-2017 6:04. Bijgewerkt: 06-04-2017 9:44

Trainer Henk de Jong sluit in het nieuwe seizoen een samenwerking met oud-trainer Jan Vreman rond het eerste elftal van De Graafschap uit. Dat zei de nieuwe hoofdtrainer dinsdagavond in het televisieprogramma 8SPORT.


"Het is geen optie dat Jan Vreman volgend seizoen naast mij op de bank zit", aldus Henk de Jong. Voormalig hoofdtrainer Vreman staat nog altijd onder contract bij De Graafschap. Hij werd dit seizoen op non-actief gezet na een serie slechte resultaten, maar er wordt nog steeds gezocht naar een nieuwe functie. Een plek naast De Jong zit er niet in: "Ik heb nooit een problemen met Jan gehad", benadrukt de Friese trainer. "Maar het lijkt mij niet verstandig dat een trainer die op non-actief is gesteld naast een nieuwe trainer komt te zitten. Dat kan toch niet?"

Manager voetbalzaken Peter Hofstede geeft aan dat de gesprekken lopen. "Hij heeft een contractuele toezegging dat hij terug kan komen als trainer van de beloften’, vertelt manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Daar moet hij nog uitsluitsel over geven." Wat de eventuele consequentie van de terugkeer van Vreman is, is niet duidelijk. Huidig beloftentrainer Richard Roelofsen beschikt over een aflopend contract.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)