De Graafschap start oefencampagne met zege

Gepubliceerd: 15-07-2017 19:07. Bijgewerkt: 15-07-2017 21:09

De Graafschap is de oefencampagne richting het nieuwe seizoen begonnen met een ruime overwinning. In Varsselder werd een Regioteam van GWVV zaterdagavond onder het toeziend oog van een kleine duizend toeschouwers met 0-6 verslagen.

De selectie van het Regioteam bestond uit spelers van onder meer Sportclub Silvolde, SDOUC, DZSV, Concordia Wehl, MvR en thuisploeg GWVV. Binnen tien minuten stond de ploeg van trainer Henk de Jong op een 0-3 voorsprong door een eigen goal van het Regioteam en doelpunten van Marlon Versteeg en Mark Diemers. In het restant van de eerste helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. Het spel werd in de 34e minuut een minuut lang stilgelegd om te applaudisseren voor Abdelhak Nouri.

Invallers Kyvon Leidsman en Sjoerd Ars tilden de scoren binnen drie minuten na de hervatting naar 0-5. In de 66e minuut scoorde Ars, die deze zomer na tien jaar terugkeerde bij de Superboeren, uit een penalty de zesde. Even later verzuimde hij om uit een nieuwe strafschop zijn derde te maken. Youssef el Jebli verliet vlak voor tijd noodgedwongen het veld. Kevin van Diermen en nieuwkomers Jordy Tutuarima en Fabian Serrarens kwamen aan de zijde van De Graafschap niet in actie door kleine blessures.

Eerste helft: Bednarek; Huntelaar, Abena, S. Nieuwpoort, Van Doorn, Driver; Receveur, Diemers, Burgzorg; Van den Hurk, Versteeg.

Tweede helft: Bednarek; Van Overbeek, Vreman, Straalman, L. Nieuwpoort, Keurntjes; Klaasen, Dusink, El Jebli (83. Burgzorg); Leidsman, Ars.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)