De Graafschap speelt op de valreep gelijk

Gepubliceerd: 28-11-2016 22:11. Bijgewerkt: 28-11-2016 23:01

De Graafschap heeft maandagavond op de valreep een punt overgehouden aan de ontmoeting met FC Volendam. Op de eigen Vijverberg werd het 1-1 door een late treffer van Piotr Parzyszek.

De Graafschap had in de eerste helft het betere van het spel tegen de Oranjehemden uit Volendam. Tot echt grote kansen kwam De Graafschap echter niet. Lion Kaak was met een enorme pegel van afstap nog het dichtste bij, maar zijn knal kwam op het dak van het doel terecht.

In de tweede helft bleef De Graafschap op zoek naar de openingstreffer, maar Volendam kon zonder enorm veel moeite op de been blijven. Piotr Parzyszek had de 1-0 op zijn schoen maar zag zijn inzet geblokt worden door doelman Hobie Verhulst. Invaller Rihairo Meulens bracht Volendam vijf minuten voor tijd op 0-1, maar een minuut later zorgde Parzyszek met zijn knie uit de rebound voor een puntendeling op De Vijverberg.

Door dit gelijkspel zakt De Graafschap een plaatsje op de ranglijst en staat het nu zestiende in de Jupiler League. FC Oss komt aanstaande vrijdag naar Doetinchem.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)