De Graafschap moet winnen tegen FC Oss

Gepubliceerd: 01-12-2016 14:12. Bijgewerkt: 01-12-2016 15:00

De Graafschap speelt vrijdagavond tegen FC Oss de vierde wedstrijd binnen twee weken. Een overwinning is noodzakelijk tegen de in goede vorm verkerende Brabanders.


“Mijn gevoel blijft goed”, aldus doelman Filip Bednarek. Na twee uitnederlagen op rij pakten de Superboeren tegen FC Volendam weer een punt. “Ik zie wel een stijgende lijn en als je onze wedstrijden thuis ziet, denk ik dat we altijd goed op de aanval kunnen spelen.” FC Oss wist de afgelopen drie wedstrijden te winnen, maar bang hoeft De Graafschap volgens doelman Bednarek niet te zijn. “Als je dat bent, kan je beter thuisblijven. Borst vooruit en knallen.”

“We spelen altijd wel aardig tegen tegenstanders”, zegt trainer Jan Vreman, mede doelend op de wedstrijd tegen Volendam. “Maar de meeste wedstrijden verliezen we nog steeds. Daar moet verandering in komen.” De Osschenaren staan een plek boven de Superboeren op de ranglijst. Bij een overwinning kunnen de Superboeren dus stijgen naar de vijftiende plek. “FC Oss heeft ook drie wedstrijden in korte tijd gespeeld", aldus keeper Bednarek. "Iedereen voelt het en dan komt het op mentaliteit aan.”

Bryan Smeets dicht bij de basis
Trainer Vreman krijgt op het middenveld veel keuze. Na de rentree van Bryan Smeets als invaller, wacht de noeste Limburger nu op zijn terugkeer in de basisopstelling. Daarnaast keert Andrew Driver, maandag nog afwezig door ziekte, terug bij de wedstrijdselectie. Het is onduidelijk of hij in de basisopstelling start. De daadwerkelijke basisopstelling wilde Vreman namelijk nog niet prijsgeven.

Vermoedelijke opstelling: Bednarek; Nieuwpoort, Lammers, Straalman, Will; Van Overbeek, Kaak, Diemers, El Jebli; Bannink, Parzyszek.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)