De Graafschap gelijk in geheim oefenduel

Gepubliceerd: 24-01-2017 19:01. Bijgewerkt: 24-01-2017 19:05

De Graafschap heeft dinsdag een geheim oefenduel tegen FC Twente gelijkgespeeld. Op het kunstgras van GWVV in Varsselder werd het 1-1, mede door een strakke schuiver van Dean Koolhof.


De Graafschap trof een gecombineerd elftal van FC Twente, met zowel oorspronkelijke basis- als wisselspelers. Onder andere oud-superboer Oussama Assaidi verscheen op het veld bij de Tukkers. Door een doelpunt van Fredrik Jensen gingen zij met een 0-1 voorsprong de rust in.

In de tweede helft legde De Graafschap goed veldspel op de mat. Invaller Mark Diemers kreeg een enorme kans, maar schoof de bal net naast het Twente-doel. De uiteindelijke gelijkmaker kwam van de voet van Dean Koolhof, die een voorzet van Sven Nieuwpoort strak achter doelman Joël Drommel schoot: 1-1. 

De nieuwe assistent-trainer Sandor van der Heide zat voor het eerst op de bank bij De Graafschap en zal, ten koste van Dennis te Braak, ook het restant van het seizoen naast trainer Henk de Jong plaatsnemen. Aankomende maandag gaan de Doetinchemmers op bezoek bij Jong FC Utrecht, die met slechts één punt minder op de negentiende plaats staan van de Jupiler League. 

Foto: REGIO8 

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)