De Graafschap geeft voorsprong uit handen

Gepubliceerd: 25-11-2016 22:11. Bijgewerkt: 25-11-2016 23:10

De Graafschap heeft vrijdagavond wederom een voorsprong uit handen gegeven. De Superboeren verloren na een snelle 0-1 voorsprong toch met 2-1 van RKC Waalwijk.

De mannen van Jan Vreman kwamen al snel op voorsprong na een fout in de defensie van de Waalwijkers. Elvio van Overbeek liep na vijf minuten alleen op doelman Tamati Williams af en scoorde. Lang kon De Graafschap niet genieten van de voorsprong. RKC kwam na knullig verdedigen via Pieter Langedijk op 1-1. Nog voor rust belandde een afstandsschot van Moussa Senoh achter doelman Filip Bednarek.

De Graafschap viel vervolgens de hele tweede helft aan, maar kwam zelden tot een gevaarlijke doelpoging. In de counter werd RKC maar twee keer gevaarlijk. Bryan Smeets maakte na lang blessureleed zijn rentree, maar kon die niet belonen met een aandeel in de gelijkmaker. Zo verloor De Graafschap voor de zesde keer nadat het eerder op voorsprong kwam.

Door deze nederlaag blijft De Graafschap vijftiende in de Jupiler League. Aanstaande maandag komt FC Volendam naar De Vijverberg. 

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)