De Graafschap geeft voorsprong na rust weg

Gepubliceerd: 19-03-2016 22:03. Bijgewerkt: 19-03-2016 22:30

De Graafschap heeft zaterdag niet kunnen stunten tegen Feyenoord. De Superboeren gingen met een 0-1 voorsprong rusten, maar verloren uiteindelijk met 3-1.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam van Karim Tarfi. De middenvelder van De Graafschap pegelde van afstand op de vuisten van doelman Kenneth Vermeer. Robin Pröpper kopte later eveneens op Vermeer. De volgende poging van Pröpper was wel raak. De verdediger speelde zichzelf vrij op de achterlijn en schoot na geklungel bij Feyenoord raak: 0-1.

Thijs Bouma maakte na rust zijn rentree bij De Graafschap na zeven maanden blessureleed (beenbreuk). Bart Straalman ging geblesseerd naar de kant. Feyenoord kwam beter uit de kleedkamer. Vooral invaller Bilal Basacikoglu was gevaarlijk op de rechterflank voor de thuisploeg. Feyenoord kwam na tien minuten spelen in de tweede helft op 1-1 door Michiel Kramer. Net als op De Vijverberg, zorgde Eljero Elia voor de 2-1 van Feyenoord een kwartier voor tijd. In de laatste tien minuten werd het nog 3-1 voor Feyenoord, nadat de bal via de knie van invaller Bouma over de lijn ging.

Over twee weken staat de degradatiekraker tegen Cambuur op het programma voor De Graafschap. De ploeg uit Leeuwarden komt dan op bezoek in Doetinchem.

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)