Clubgebouw VV Wolfersveen in nieuw jasje

Gepubliceerd: 24-08-2016 11:08.

Het clubgebouw van VV Wolfersveen heeft een nieuw jasje gekregen. Tientallen vrijwilligers hebben zich wekenlang ingezet voor de vernieuwing van het gebouw.


“We kunnen alle vierde klasse clubs in stijl ontvangen als alles klaar is”, vertelt de trotse voorzitter Gradus Eenink. Het eerste elftal van de kleine vereniging promoveerde afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis naar de vierde klasse. “Als je dit dan kunt realiseren samen met een sportief succes, dan komt alles bij elkaar.” In het seizoen 2016-2017 zullen er ook in de nieuwe klasse diverse derby’s op het programma staan. Clubs uit Ruurlo, Mariënvelde en Zelhem zullen het vernieuwde Stadion ‘De Stikke Bocht’ aandoen.

De spelers uit het eerste elftal zijn niet alleen succesvol binnen de lijnen. Ook zij hebben zich vrijwillig ingezet tijdens de renovatie van de kleedkamers. “Dan praat ik niet over vijf of zes mensen, maar over tientallen die zich beschikbaar hebben gesteld om hieraan mee te helpen”, aldus de voorzitter. “Het heeft er natuurlijk mee te maken dat we hebben gespaard met het geld van de privatisering. We hebben daar een budget voor gemaakt. Binnen dat budget zijn we gebleven en dat kan natuurlijk alleen door de vrijwilligers.”

De verbouwing heeft in twee zomers plaatsgevonden en de eindfase is nu aangebroken. “We hebben de buitenkant van de accommodatie helemaal onder handen genomen. We hebben er een nieuw dak opgemaakt, we hebben de kozijnen allemaal vervangen en de binnenkant is geheel opnieuw ingericht”, vertelt projectleider Erwin Toonk.

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)