Bier en scootmobiel gestolen bij SV Dinxperlo

Gepubliceerd: 11-01-2017 16:01. Bijgewerkt: 11-01-2017 16:52

Voetbalvereniging SV Dinxperlo is geschrokken van de inbraak die woensdagochtend heeft plaatsgevonden bij de club. Tientallen kratten Grolsch en een omgebouwde scootmobiel met aanhanger zijn gestolen uit de opslagruimte van de Dinxperlose voetbalvereniging.

"Vanmorgen stond de poort los", vertelt Raymond Lichtenberg. Hij houdt toezicht bij de voetbalclub en doet de nodige klusjes. "Toen we binnenkwamen zagen we meteen dat er dingen weg waren." Er waren volgens de toezichthouder duidelijke sporen van inbraak aanwezig. Toch weet Lichtenberg zeker dat de inbrekers precies wisten waar ze de spullen konden vinden. "Je kon dat zien aan hoe alles erbij lag."

De scootmobiel is een bijzonder object voor de voetbalvereniging. Het vervoersmiddel, versierd in de clubkleuren, werd veel gebruikt door club. "Ik heb de scootmobiel omgebouwd zodat er een aanhanger erachter geplaatst kon worden. Dat heb ik gedaan om makkelijker dingen te vervoeren binnen de sportclub", aldus Lichtenberg. Volgens hem zijn de kratten niet vervoerd met de aanhanger. "Nee joh, dat houdt ie nooit."

De politie is op zoek naar getuigen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)