Armetierig De Graafschap verliest in Utrecht

Gepubliceerd: 30-01-2017 22:01. Bijgewerkt: 30-01-2017 22:33

Een bedroevend De Graafschap heeft maandag niet weten te winnen van Jong FC Utrecht. In een vrijwel lege Galgenwaard werd het 3-2 voor de thuisploeg. 


De Graafschap kwam al snel in de wedstrijd op 1-0 achterstand nadat Nick Venema vanaf de rechterflank raak schoot. Onoplettendheid bij een hoekschop betekende na een klein half uur zelfs de 2-0 voor Jong FC Utrecht, nadat Menno Koch volledig vrij kon inkoppen. Het enige gevaar in de eerste helft van blauw witte-zijde kwam van Andrew Driver, wiens voorzet op de paal knalde.

Na rust kwam Jong FC Utrecht al snel op 3-0 nadat Sylla Sow vrij kon doorlopen en door de benen van Filip Bednarek raak schoot. Pas daarna werd De Graafschap wakker, schoot Bryan Smeets knap de 3-1 binnen en kopte verdediger Tim Linthorst even later de 3-2 tegen de touwen. Een echt slotoffensief kwam echter te laat.

Door deze nieuwe nederlaag zakt De Graafschap op de ranglijst en staat het inmiddels op de achttiende plaats in de Jupiler League. Vrijdag gaan de Superboeren op bezoek bij koploper VVV-Venlo.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)