Aanzienlijke vangst bij verkeerscontrole Ulft

Gepubliceerd: 19-06-2017 22:06. Bijgewerkt: 19-06-2017 22:21

Bij een grootschalige verkeerscontrole nabij Ulft zijn maandag 76 voertuigen gecontroleerd. In totaal zijn daarbij 33 boetes uitgeschreven en werd voor meer dan 10.000 euro aan openstaande bekeuringen geïnd. 

Aan de controle op de Oude IJsselweg tussen Ulft en Etten deden in totaal ruim veertig medewerkers mee. Onder meer de politie, de Belastingdienst en de Rijksdienst voor het Wegverkeer waren betrokken bij de controle. Van de 33 bekeurde personen betrof het elf keer rijden zonder gordel. Verder hadden onder meer twee personen geen geldig rijbewijs, werd er iemand op de bon geslingerd voor bellen onder het rijden en werden vele mankementen aan voertuigen bekeurd. Een persoon werd betrapt op het onder invloed rijden.

Daarnaast is een aantal bromfietsers bekeurd. Zo bleek de constructiesnelheid van een viertal tweewielers te hoog en reed een bromfietser op de rijbaan. De controle van de Belastingdienst leverde veertien keer een inbeslagname van een auto op. In totaal werd voor 11.787 euro aan openstaande vorderingen geïnd.

Naast het harde werken, hadden de controlerende autoriteiten ook nog tijd voor een ijsje.

Foto: 112achterhoek-nieuws.nl


Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)