Aanvoerder De Graafschap snapt beslissing

Gepubliceerd: 04-12-2016 17:12. Bijgewerkt: 04-12-2016 17:18

De beslissing van De Graafschap om afscheid te nemen van Jan Vreman als hoofdtrainer is ontvangen in de spelersgroep van de Superboeren. Aanvoerder Mark Diemers spreekt van een pijnlijk besluit.

“Ik weet niet precies wat er in de koppies speelt, maar het is in ieder geval jammer”, vertelt aanvoerder Mark Diemers, die kort contact heeft gehad met zijn teamgenoten via de telefoon. “Het is heel pijnlijk. We hebben vorig jaar met z’n allen een heel mooi seizoen gedraaid. Dan ga je dit seizoen met veel vertrouwen in en als je dan zo presteert en het tij maar niet weet te keren is dat frustrerend. Wij als spelersgroep hebben gefaald en de trainer ook. Dat is een pijnlijke constatering.”

Over de opvolging van Vreman is nog niks bekend. Sterker nog, de selectie weet niet wie maandag de training van De Graafschap zal leiden. “Jan is een hele lieve man en ik vind het ook een goede trainer. Er zal waarschijnlijk wel een ander soort trainer komen”, verwacht Diemers. “Maar daar gaan Peter (Hofstede red.) en Hans (Veldhorst red.) over. Ik ga daar mijn zegje in doen, maar hoe dat bepaald wordt, is aan de hogere heren.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)